home   kalender   informatie   uit in groep   wandelen   fietsen   artikels   contact     
Kalender Affligem  
Jaarprogramma 2018  
 Nieuws uit Affligem  
 Kalender "Uit"  
 Inschrijving   
 Activiteit toevoegen  
 Enkel bestuur  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


12 januari 2018            Feest van de Burgemeester             Organisatie: CD&V

feesten

8ste feest van de Burgemeester


Wat: feesten

Waar: Sanderuszaal

Wanneer: 20 uur 30

Prijs: onbekend

Organisatie: CD&V


Contactgegevens:

Telefoon:Informatie:


Beste vrienden,

Van harte een gezond, bruisend en gelukkig 2018 gewenst!

Vrijdag aanstaande, 12 januari, organiseren we het 8ste FEEST VAN DE BURGEMEESTER. Dat betekent dat ik inmiddels 8 jaar jullie burgemeester mag zijn. Een voorrecht!

Ik mag intussen ook al 11 jaar jullie schepen van cultuur zijn. Een plezier om te mogen doen en een leuke afwisseling met veel andere taken die het burgemeesterschap met zich meebrengt. Ik genoot van onze samenwerking, jullie enthousiasme en creativiteit. Van jullie inzet heb ik veel geleerd en het geeft energie om verder te doen. Dankzij jullie inzet voor ons cultureel leven, is Affligem een bruisende gemeente met een aanbod voor jong en oud.

Zo goed en zo kwaad ik kon ben ik opgekomen voor de belangen van jullie verenigingen. Ik deed mijn best om zoveel mogelijk langs te komen tijdens jullie vele evenementen en trachtte tijdens de vergaderingen van de cultuurraad samen met jullie acties op poten te zetten in het belang van onze vele mooie verenigingen. We gaan op hetzelfde spoor verder in 2018, want er ligt nog veel werk op de plank, met onder andere de start van een nieuwe cultuurzaal waar we samen nog veel geniet zullen van hebben.

Maar eerst hoop ik samen met jullie het jaar feestelijk in te zetten op het FEEST VAN DE BURGEMEESTER. Welkom vanaf 20.30 uur in de cultuurzaal voor een spetterend feestje met muziek van De Foef, onze huisDJ en DUK. Om 23.00 uur geef ik een gratis vat, dat mag je niet missen!
Schepen voor Toerisme: leen.steenhoudt@affligem.be