Toerisme Affligem

 

Vrijdag 20 december 2019 van 15 uur tot 22 uur

Eindejaars drink 2019

Georganiseerd door Zot van Teralfene

Jaaarlijkse eindejaar drink aan de basiliek van Teralfene. Met vele drank- en eetstanden, speciaal bieren, verrassingsoptreden, kerstmannen, jenevers, groeiwijn en veel meer...
Alles ten voordele van onze TERALFENSE kindjes

Zaterdag 21 december 2019

Kerstconcert

 

Zaterdag 21 december 2019

Kerstmarkt 2019 Essene

 

Zaterdag 21 december 2019

Derde nijplichtentocht

Voor de 5de keer op rij zullen de Affligemse Recreatiesporters een actie doen in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel.

 

Na de opname van een kerstsingel en een fakkeltocht zal dit jaar een 3de NIJPLICHTENTOCHT georganiseerd worden. De opbrengst van deze tocht gaat rechtstreeks naar KOM OP TEGEN KANKER. Spijtig genoeg is onze voorzitter en eerste schepen van Affligem, Leo De Ryck, vorig jaar aan deze aandoening overleden.

 

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al jaren voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd, maar er is nog veel werk aan de winkel. Nog steeds krijgen 1 vrouw op de 4 en 1 man op de 3 met de ziekte te maken voor hun 75ste verjaardag. Draag je dit goed doel een warm hart toe, neem dan zeker op zaterdag 21 december 2019 deel aan dit event.


De wandeling van ongeveer 3,5 km vertrekt op het Kerkplein van Essene om 19 uur. Inschrijven kan alleen ter plaatse. De kostprijs bedraagt 2 euro. Giften voor dit goede doel zijn eveneens meer dan welkom. Breng zeker een nijplicht en een fluohesje mee. Naast deze activiteit is er ook een kerstmarkt op het Kerkplein te Essene, waar je achteraf terechtkan voor een hapje en een drankje. Voor meer info kan je terecht op www.a-r-s.eu of bij Johan Pessemier 0496-87 13 69.


Zaterdag 21 december 2019

Rock Affligem Kids

Programma

13u Deuren open
15u Kids DJ
17u De KetnetBand
19u #LikeMe

 

Woensdag 1 januari 2020

Nieuwjaar @ De Patro!

Net zoals vorig jaar wordt er in de Patro een feestje georganiseerd met nieuwjaar!
DJ's: Discobar Danny en DJ Bon Anné!
INKOM: €5
Gratis glaasje cava! (of fruitsapje)