Toerisme Affligem

De Dendervallei moet je spotten.

Laat je leiden door de blauwe lijnen en ontdek de vallei van Ath tot Dendermonde, een mooi resultaat van het project Beleefbare Dendervallei.

De blauwe lijnen

Ook de blauwe lijnen langs het jaagpad van de Dender al gezien? Laat je erdoor leiden en ga er even bij zitten waar je een rechte blauwe lijn ziet. Houd halt aan de sluis in Ath, neem een picknick bij de Dikke van Pamel in Roosdaal, kijk uit over de Oude Dender in Dendermonde, geniet van de stilte in Geraardsbergen.

Zie je een blauwe kronkellijn, laat je dan meevoeren en neem een ommetje langs een van de verrassende spots in de Dendervallei. Wandel door over een knuppelpad, beklim de muur van Geraardsbergen, proef een streekbiertje op de markt van Aalst of bezoek het Hopital Notre Dame à la Rose in Lessines.

 

 

Het project "Beleefbare Dendervallei"

Er beweegt wat in de Dendervallei. De eenvoudige blauwe lijnen geven perfect weer hoe je eenvoudig kunt genieten van de rivier en de vallei: houd halt en kijk rond je, of neem juist eens een onverwachte bocht.

Aan de hand van deze twee gegevens zullen de partners van de Beleefbare Dendervallei nu met grote regelmaat communiceren over gekke spots, kleurrijke tradities of onverwachte dingen om te doen.

Neem uw fiets, ga wandelen met de hond of … nieuw sinds deze zomer bij The Outsider Aalst – vaar de Dender af in een kano!