Toerisme Affligem


De Dendervallei moet je spotten.

Laat je leiden door de blauwe lijnen en ontdek de vallei van Ath tot Dendermonde, een mooi resultaat van het project Beleefbare Dendervallei.

De blauwe lijnen

Ook de blauwe lijnen langs het jaagpad van de Dender al gezien? Laat je erdoor leiden en ga er even bij zitten waar je een rechte blauwe lijn ziet. Houd halt aan de sluis in Ath, neem een picknick bij de Dikke van Pamel in Roosdaal, kijk uit over de Oude Dender in Dendermonde, geniet van de stilte in Geraardsbergen.

Zie je een blauwe kronkellijn, laat je dan meevoeren en neem een ommetje langs een van de verrassende spots in de Dendervallei. Wandel door over een knuppelpad, beklim de muur van Geraardsbergen, proef een streekbiertje op de markt van Aalst of bezoek het Hopital Notre Dame à la Rose in Lessines.

 

 

Het project "Beleefbare Dendervallei"

Er beweegt wat in de Dendervallei. De eenvoudige blauwe lijnen geven perfect weer hoe je eenvoudig kunt genieten van de rivier en de vallei: houd halt en kijk rond je, of neem juist eens een onverwachte bocht.

Aan de hand van deze twee gegevens zullen de partners van de Beleefbare Dendervallei nu met grote regelmaat communiceren over gekke spots, kleurrijke tradities of onverwachte dingen om te doen.

Neem uw fiets, ga wandelen met de hond of … nieuw sinds deze zomer bij The Outsider Aalst – vaar de Dender af in een kano!

 

van 20 augustus tot 23 augustus

Wijnfeest

We doen het...we doen het niet...
 We doen het! Maar wel helemaal anders,... in tijden van Corona.
Reserveer een plaats voor jou en je bubbel op ons

Open Wijnterras

donderdag 20 aug.  van 18u tot 22 u

vrijdag 21 aug. van 15u tot 22u

zaterdag 22 aug van 14u tot 24u

zondag 23 aug van 10.30u tot 18u

Reserveren doe je zo

Ga naar de link op onze website www.domein-de-kluizen.be, op de home pagina de blauwe reserveer knop of gebruik deze link: Reserveren Wijnfeest

Kies in de agenda een datum, het uurblok dat je wenst te komen en het aantal personen. Indien je meerdere uren wenst te komen, kan je meerdere blokken reserveren. Nadien ontvang je een bevestigingsmail.

Wanneer alles volzet is, kom je automatisch op de wachtlijst terecht. Als er toch een plaats zou vrijkomen, krijg je hierover een e-mail.

Indien reserveren niet lukt, kan je bellen naar 0472/414200 of mailen naar:

info@domein-de-kluizen.be.

Weet je nog niet of je kan? De agenda blijft open tijdens het wijnfeest, dus zolang er plaatsen zijn kan je nog reserveren de dag zelf.

 

Wij zorgen voor:

lekkere "nieuwe" wijnen, een passende knabbel en maken het vooral gezellig...

correcte corona maatregelen om alles vlot en veilig te laten verlopen.

Wij hopen jullie allemaal te kunnen verwelkomen.

Groetjes,

Herman & Reinhilde

p.s hou onze website in het oog als de maatregelen nogmaals zouden wijzigen.